Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Lets Dance 2024 Tv4

Lets Dance Läggs Ner Efter 18 Säsonger

TV4 Bekräftar Avslut

Paus Från Våren 2024

I ett överraskande drag har TV4 meddelat att det populära dansprogrammet "Lets Dance" kommer att läggas ner efter 18 säsonger. Beslutet har lämnat många fans besvikna, eftersom programmet har varit en stor framgång sedan starten 2006.

"Lets Dance" har under sina 18 säsonger bjudit på underhållning för miljontals tittare varje vecka. Programmet har bjudit in kända svenskar att dansa tillsammans med landets bästa tävlingsdansare, och varje säsong har resulterat i spännande och minnesvärda föreställningar.

TV4:s beslut att lägga ner programmet kommer efter veckor av spekulationer. Enligt kanalen har beslutet fattats efter noggrant övervägande. "Lets Dance" har varit ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna, men vi tror att det är dags för en paus," sa kanalen i ett uttalande.

Programmet kommer inte att återkomma våren 2024, vilket lämnar ett tomrum i den svenska tv-tablån. "Vi vill tacka alla våra fantastiska deltagare, dansare, jurymedlemmar och framför allt våra trofasta tittare som har gjort 'Lets Dance' till ett så stort fenomen," sa TV4.

Även om "Lets Dance" är slut kommer fans att kunna se omrepriser av programmet på streamingtjänster som TV4 Play. Kanalen har inte uteslutit möjligheten att ta tillbaka "Lets Dance" i framtiden, men för tillfället kommer programmet att ta en paus.


Comments